Saltar a continguts

AMPA SANT CRISTÒFOR

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

19/10/2020
Jornada Contínua Escolar.

Benvolgudes famílies des de l'AMPA de l'escola Sant Cristòfor volem promoure un procés participatiu en que totes les famílies de l'escola pugueu valorar i votar si esteu -o no- interessats en la implementació de la jornada contínua a la nostra escola.

TimeSchool

Com ja sabeu fa uns anys es va fer aquest procés participatiu i creiem que, donades les actuals circumstàncies, pren més força que mai pensant en la conciliació de les famílies tot promovent una jornada contínua per als nostres infants on puguin concentrar les activitats acadèmiques al matí. 

Per tot plegat, us fem arribar informacions diverses relatives a la jornada contínua així com el procediment per donar resposta a l'enquesta que es realitzarà via clickedu. Us animem a participar per tal de conèixer l'opinió de totes les famílies i així poder valorar la nostra adhesió com a AMPA a la plataforma en favor de la jornada contínua i poder fer més força a les administracions juntament amb altres escoles, famílies i AMPAs o AFAs.

Per accedir a l'enquesta heu d'entrar a la plataforma ClickEdu amb l'usuari de les famílies. A ClickEdu hi ha dos usuaris per alumne: el propi de l'alumne amb el qual accedeix a les seves matèries, tasques, entregues, etc i un altre usuari per a les famílies en la que hi ha més informació relacionada amb el centre, comunicats, etc. Normalment l'usuari és el mateix però el que canvia és el password. Si no trobeu o heu perdut l'usuari contacteu amb secretaria i us el tornaran a enviar.

Si teniu qualsevol dubte podeu adreçar-vos al correu de l'AMPA.

Aquí teniu uns vídeos explicatius:

Què és la Jornada Contínua?
https://youtu.be/bdROU6a7obk

Centre pilot de la jornada contínua
https://youtu.be/r5bgc2kvfpg

Cordialment, 
Junta AMPA Sant Cristòfor. 

Annex: InfoJornadaContinua  (pdf 1.70MB)