Saltar a continguts

AMPA SANT CRISTÒFOR

Navegació

Menú principal

Informació i menús

Imatge de complement
PREINSCRIPCIÓ MENJADOR
Manual instruccions

Benvolgudes famílies:

La represa de l'activitat del menjador, després del tancament al març per la COVID-19 i la garantia del compliment de totes les instruccions dels Departaments d'Educació i Sanitat, suposa establir uns plans de funcionament molt exactes en distàncies de seguretat, limitació de l'aforament del menjador...


Tot consensuat amb l'escola, el nostre màxim objectiu és fer-ho de manera tan segura, preparada i controlada per tot l'equip d'Ausolan, que els infants trobin el menjador, un lloc d'aprenentatge saludable, confortable i divertit. Per aquest motiu aquest any necessitem la vostra col·laboració de RESERVAR LA VOSTRA PLAÇA DEL MENJADOR, no més tard del dia 7 de setembre del 2020.


  • Als nous usuaris de menjador han de fer la seva inscripció on-line a l'aplicatiu.
  • Els usuaris del menjador, han d'omplir l'enquesta de reserva de plaça, que també trobareu a l' aplicatiu. La forma d'accedir és usuari: el número del DNI i contrasenya: quatre últims números de DNI, sense lletra


La forma d'accedir a l'aplicatiu: Escrivint directament la direcció de la web a la barra superior del navegador (preferiblement Google Chrome} o fent clic al següent link 

 

En el cas dels possibles becats, que no us han concedit encara la plaça hauríeu de pagar l'assistència fins a l'atorgament de la mateixa i tots els usuaris que tinguin un saldo negatiu a dia 4 de setembre, es considera que renuncien a la seva plaça del menjador.

 

Tots els infants que no tinguin reservada la plaça, el dia 4 setembre, no es podran quedar al menjador el dia 14 de setembre. Si l'usuari ha d'iniciar el servei en una data diferent del primer dia de classe, també ho haurà d'indicar a l'aplicatiu.

 

Us demanem la vostra col·laboració i responsabilitat per garantir aquesta màxima qualitat de servei per tots els usuaris del menjador.

 

Annex: Manual preinscipció menjador  (pdf 660.01KB)
FUNCIONAMENT DEL MENJADOR 2020-21
En el marc dela COVID-19

Aquest curs 2020-21, el nostre servei de menjador s'adaptarà en tot moment als requisits generats per la Covid-19, establerts per les autoritats sanitàries.

Us deixem el document de funcionament del menjador per aquest any.

Imatge de complement
MENJADOR I ACOLLIDES 2020-21

Gestionat per l'empresa Ausolan.

Ens ofereixen un tipus de menjar ecològic i de proximitat que té molt bona acceptació entre els nostres fills i que creiem molt edient i saludable.

La Comissió de menjador, gestiona la comunicació amb l'empresa gestora del menjador i supervisen tota l'activitat, tant del menjador com de les acollides.

Moltes gràcies

Menjador
MENÚS MENJADOR 2020-21

Benviguts a la secció de menús. Aquí podreu trobar els menús de menjador cada mes.

Annex: Menú Segon Trimestre  (pdf 580.67KB)

Cercador

TALLERS TRIMESTRALS MENJADOR
MONITORES MENJADOR CURS 2015-16
MONITORES MENJADOR  (pdf 21.54KB)
RENTAR LES DENTS AL MENJADOR
Document  (pdf 67.82KB)
DINÀMICA DE RENTAR LES DENTS I EL TOVALLÓ
Document  (pdf 31.57KB)
EL TOVALLÓ DE ROBA
ALIMENTS DE TEMPORADA

Aquí podreu veure una relació de les fruites i verdures de temporada que mengen els nostres fills al menjador de l'escola.

Document  (pdf 245.67KB)
38 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >