Saltar a continguts

AMPA SANT CRISTÒFOR

Navegació

Menú principal

Presentació

MURAL
Ampliar imatge
CONTA CONTES
AMPA SANT CRISTÒFOR
Què és l'AMPA i per a què serveix?

L'AMPA és l'entitat sense afany de lucre que agrupa els pares i mares de l'escola. Està reconeguda legalment en el Registre d'Associacions i les seves funcions estan regulades per un Decret de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament que reben els nois i les noies. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col.laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.

  És el principal interlocutor que tenen el mestres i els equips directius per a tractar els temes que afecten a tot el col·lectiu de famílies. Permet als pares i a les mares reflexionar i opinar sobre el funcionament quotidià de l'escola i sobre temes educatius d'abast més general. Administra i gestiona els recursos que aporten els associats. Participa en la presa de decisions i en el govern del col·legi mitjançant un representant al Consell Escolar de centre.

Esperem que trobis l'informació que busques en aquest web i recorda que sempre pots enviar-nos els teus dubtes o suggeriments mitjançant el "Contactar" del menú superior.

 

 

LOGO ESCOLA
Enllaç:  ESCOLA