Saltar a continguts

AMPA SANT CRISTÒFOR

Navegació

Menú principal

Activitats extraescolars

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2019-2020


  Aquí us podeu informar i  inscriure als vostres fills a les activitats extraescolars que oferim. Des de l'AMPA intentem contribuir en l'educació dels nens i a la vegada ajudar-vos a vosaltres. També podeu consultar el funcionament de la comissió d'extraescolars.

Annex: FUNCIONAMENT COMISSIÓ EXTRAESCOLARS  (pdf 219.50KB)
INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS CURS 2019-2020

Aquí podreu trobar la informació i les tarifes de cadascuna de les activitats que us oferim i tota la informació que necessiteu.

Annex: + INFO EXTRAESCOLARS  (pdf 260.26KB)
HORARIS EXTRAESCOLARS CURS 2019-2020

AQUI TENIU TOTS ELS HORARIS DE CADASCUNA DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS QUE OFEREIX L'AMPA.

Annex: HORARIS EXTRAESCOLARS  (pdf 32.09KB)

Cercador

Dancing DanceAmpliar imatge

Coreografies facils i divertides de les cançons mes actuals barrejant tambe amb musica d'altres temps i diferents estils de balls i de moviments. Activitat cardiovascular i aerobica, amb la intencio d'una desconexio total fent d'aquesta activitat una festa setmanal.
Destinada a adults i amb la possibilitat de compartir tambe amb els fills i filles que els hi pot interessar, nens i nenes a partir de 8 anys.

Horari: dimecres de 19.00 a 20.00 h
Lloc: gimnàs de l'escola.

Matrícula: 13€ (socis) i 18€ (no socis)
Quota mensual: 14€ (socis) i 19€ (no socis)

Professora: Eli Vallvé
Coodrinador/a AMPA:

ROBÒTICAAmpliar imatge
Robòtica per a nens i joves

Activitat ideada per Lego amb la finalitat d’apropar la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques als alumnes de 1r a 6è.
Aquests tallers pretenen, a més a més, potenciar l’aprenentatge dels nens/es a través de les 4C: connectar, construir, contemplar i continuar.

Professora: ROBÒTICA PENEDÉS
Coordinador AMPA:

ANGLÈS

Activitat adreçada a nens i nenes de P4 fins 6è.
Aprenentatge natural de la llengua anglesa. Classes per nivells fonamentades en la dinàmica de conversa, amb material audiovisual, jocs i tallers adequats a cada edat. Avaluacions trimestrals individualitzades.
Els alumnes nous a partir de 1r faran una prova de nivell, el dia 25 de setembre a les 16.45 h, que determinarà a quin grup aniran.

Professora: M. Carmen Garcia (1r-6è) i Olga Pages (P4 i P5)
Coordinadores AMPA: Sabine

escacs

Activitat dirigida a nens/es de 2n a 6è de Primària.
L' activitat pretén ser un espai que generi “ganes de jugar a escacs”, alhora que es van introduint i aprenent moviments de les peces, anècdotes entorn el món dels escacs i els seus jugadors… Per altra banda, es plantejaran les regles bàsiques i els infants podran aprendre aspectes tècnics per jugar partides amb lògica (canvis de peces, mat amb la torre, l’apertura,...).

Professor: Marco Campos (professor de l’escola d’escacs EDAMI)
Coordinador/a AMPA:


multiesportAmpliar imatge

Activitat física lúdic-esportiva adreçada a nens i nenes de 1r a 6è, amb l’objectiu de divertir-se amb una àmplia varietat de jocs i esports.
La base del multiesport són el handbol, el futbol sala, el bàsquet, el hoquei, el mini-tennis, el mini-rugby i el voleibol. Aquest curs s’iniciaran en el acrosport.
També es realitzen activitats amb material divers com pilotes d’escuma, frisbees, cordes,...

Les sessions es faran a l’exterior, a la pista poliesportiva de l’escola, tret dels dies de mal temps, realitzant activitats d’expressió corporal i jocs en un espai interior de l’escola.
Hi haurà 3 grups: dos de 1r a 3r (grup 1 – dill i dix de 16.30 a 18.00 / grup 2 – dim i dij de 16.30 a 18.00) i un de 4rt a 6è (div de 16.30 a 18.00h).

Professor: Joan Vendrell (INEF)
Coordinador ...

CUINA PER A NENSAmpliar imatge

Activitat adreçada als alumnes de 1r a 6è, els dimarts i dimecres al menjador de l’escola.
Un dels principals objectius és despertar en els nens la curiositat pel món culinari i oferir la possibilitat de descobrir les textures, els sabors i els processos dels aliments.
Deixar que accedeixin a la cuina és la millor manera de que s’atreveixin a provar diferents aliments. La cuina és com un laboratori obert a l’experimentació i la investigació. Els nens amb la seva imaginació i creativitat s’arrisquen a barrejar aliments. Els nens s’entusiasmen al cuinar i tendeixen a menjar el que ells mateixos elaboren.
També aprendran mesures bàsiques de seguretat i normes imprescindibles d’higiene a la cuina, fonamentals alhora d’elaborar qualsevol recepta.
Els nens faran un receptari per recopilar ...

Imatge de complement

Activitat adreçada a nens i nenes de P4 fins a 6è amb la finalitat d’apropar la percussió als infants i, a la vegada, animar a la participació d’aquests nens i nenes a fer de timbalers infantils durant les festes populars del poble.

Professora: Axel (excomponent de BRINCADEIRA)
Coordinador AMPA: Sandra Fernández

TEATRE

Activitat adreçada a nens i nenes de 1r a 6è de primària.
L’activitat extraescolar de teatre és un espai adreçat a potenciar la creativitat, on s’adquireixen coneixements d’interpretació alhora que s’utilitza la imaginació. Tot això procurant mantenir unes pautes de comportament teatral bàsiques.

Professora: Sara Garcia
Coordinadora AMPA: Mª Carmen Prado


DISSENY CREATIU

DISSENY CREATIU
Activitat dirigida a nens i nenes des de P-3 fins a 6è.
És una proposta lúdica de taller que permet expressar i desenvolupar la creativitat. S´utilitza una àmplia gamma de tècniques, com ara la pintura, el collage, el modelat, entre d´altres, amb la finalitat de realitzar una peça amb un sentit decoratiu o utilitari. Tan petits com grans treballaran a partir de diferents materials per desenvolupar una idea creativa.
És una introducció a la possibilitat d ’exercitar el disseny en tots els seus sentits. És fonamental la motivació del grup.

Professora: Anna Martínez
Coordinador/a AMPA:

Imatge de complementAmpliar imatge

Activitat dirigida als alumnes de P3, P4 i P5, dimecres, a l’aula de psicomotricitat de l’escola.

L’activitat, eminentment lúdica, té com a objectiu desenvolupar l’expressió corporal i, paulatinament, introduir activitats i jocs de coordinació, equilibri, lateralitat, orientació espacial, etc…

Professora: Lluna Brull
Coordinadora AMPA:

JUST DANCE Ampliar imatge

Activitat física adreçada als nens i nenes de 1r a 6è.
Aquesta activitat té com a objectiu gaudir del moviment corporal, aprendre a coordinar i sincronitzar els moviments amb la música i les companyes i sobretot, treballar la concentració des de la diversió.
Durant l'any jugarem amb diferents estils de música i danses per a final de curs fer una exposició/espectacle als pares.

Professora: Aida González Olivera
Coordinador/a AMPA: Sonia Peñas

Música i movimentAmpliar imatge

Activitat per a infants de P-4 a 2n de Primària

L'activitat basada en la metodologia de la Rítmica Jaques-Dalcroze té com a objectiu aproximar a l'infant a la relació que hi ha entre la música i el moviment. A través de l'experiència corporal es podran interioritzar els conceptes del llenguatge musical proposats. Sempre a través d'un ambient lúdic, es podrà assolir un aprenentatge musical farcit d'experiències corporals i sensorials.

Divendres 16’30-17’30Música i Moviment P-4-P-5

Divendres 17’30-18’30 Música i Moviment 1r-2n

Professora: Anna Jacas

Imatge de complementAmpliar imatge

Activitat per a pares i infants de P-1 fins a P-3 (aprox 18 mesos a 3 anys)

Activitat que permet als pares i mares estar present en l'aprenentatge musical dels seus fills/es gaudint de la música conjuntament. A través de cançons, danses, audicions,...es podrà gaudir de les propostes musicals presentades i alhora fomentar el vincle amb els seus fills/es.

Divendres 18’30-19’30 Música en familia

Professora: Anna Jacas