Saltar a continguts

AMPA SANT CRISTÒFOR

Navegació

Menú principal

Activitats extraescolars

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018


  Aquí us podeu informar i  inscriure als vostres fills a les activitats extraescolars que oferim. Des de l'AMPA intentem contribuir en l'educació dels nens i a la vegada ajudar-vos a vosaltres. També podeu consultar el funcionament de la comissió d'extraescolars.

Annex: FUNCIONAMENT COMISSIÓ EXTRAESCOLARS  (pdf 219.50KB)
Enllaç:  INSCRIPCIONS 
INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018

Aquí podreu trobar la informació i les tarifes de cadascuna de les activitats que us oferim i tota la informació que necessiteu.

Annex: + INFO EXTRAESCOLARS  (pdf 263.21KB)
HORARIS EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018

AQUI TENIU TOTS ELS HORARIS DE CADASCUNA DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS QUE OFEREIX L'AMPA.

Annex: HORARIS EXTRAESCOLARS  (pdf 69.79KB)

Cercador

Dancing DanceAmpliar imatge

Coreografies facils i divertides de les cançons mes actuals barrejant tambe amb musica d'altres temps i diferents estils de balls i de moviments. Activitat cardiovascular i aerobica, amb la intencio d'una desconexio total fent d'aquesta activitat una festa setmanal.
Destinada a adults i amb la possibilitat de compartir tambe amb els fills i filles que els hi pot interessar, nens i nenes a partir de 8 anys.

Horari: dimecres de 19.00 a 20.00 h
Lloc: gimnàs de l'escola.

Matrícula: 10€ (socis) i 15€ (no socis)
Quota mensual: 11€ (socis) i 16€ (no socis).

Imatge de complementAmpliar imatge
Els jocs de taula poden ser molt educatius

Activitat​ ​adreçada​ ​als​ ​nens​ ​i​ ​nenes​ ​de​ ​P5​ ​a​ ​6è. Jugar i divertir-se forma part de la naturalesa humana i és una part molt important en el desenvolupament dels nens. Si bé podem dir que l'esport és una activitat destacable dintre de l'oci, els jocs de taula són un altre forma perquè els nens s'entretinguin, ajudar-los en el desenvolupament psicològic i emocional, i ensenyar-los a relacionar-se amb els altres de forma divertida. En Tallers de Jocs volem utilitzar els jocs de taula, a més de com un entreteniment, com una eina educativa per tal d'arribar a través del joc a matèries o coneixements que complementin els que veuen a classe o inclús de nous.
Professor:​ ​David​ ​...

TALLER DE CIRCAmpliar imatge
Juga-treballa-coopera

L'objectiu és crear un espai de convivència i diàleg on puguin aprendre a jugar, treballar i cooperar en grup des del respecte i la responsabilitat​ ​compartida. Tenint en compte que estarem realitzant activitat física durant una hora i mitja és necessari que ens preparem convenientment. Proposem​ ​dur: -​ ​Roba​ ​i​ ​calçat​ ​esportiu​ ​còmode. -​ ​Cantimplora​ ​amb​ ​aigua​ ​suficient.
Professora:​ ​Berta
Coordinador​ ​AMPA:

ROBÒTICAAmpliar imatge
Robòtica per a nens i joves

Activitat ideada per Lego amb la finalitat d’apropar la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques als alumnes de 1r a 6è.
Aquests tallers pretenen, a més a més, potenciar l’aprenentatge dels nens/es a través de les 4C: connectar, construir, contemplar i continuar.

Professora: ROBÒTICA PENEDÉS
Coordinador AMPA:

ANGLÈS

Activitat adreçada a nens i nenes de P4 fins 6è.
Aprenentatge natural de la llengua anglesa. Classes per nivells fonamentades en la dinàmica de conversa, amb material audiovisual, jocs i tallers adequats a cada edat. Avaluacions trimestrals individualitzades.
Els alumnes nous a partir de 1r faran una prova de nivell, el dia 25 de setembre a les 16.45 h, que determinarà a quin grup aniran.

Professora: M. Carmen Garcia (1r-6è) i Olga Pages (P4 i P5)
Coordinadores AMPA:

escacs

Activitat dirigida a nens/es de 2n a 6è de Primària.
L' activitat pretén ser un espai que generi “ganes de jugar a escacs”, alhora que es van introduint i aprenent moviments de les peces, anècdotes entorn el món dels escacs i els seus jugadors… Per altra banda, es plantejaran les regles bàsiques i els infants podran aprendre aspectes tècnics per jugar partides amb lògica (canvis de peces, mat amb la torre, l’apertura,...).

Professor: Marco Campos (professor de l’escola d’escacs EDAMI)
Coordinador/a AMPA:


Professor: EDAMI
Coordinador/a AMPA:

multiesportAmpliar imatge

Activitat física lúdic-esportiva adreçada a nens i nenes de 1r a 6è, amb l’objectiu de divertir-se amb una àmplia varietat de jocs i esports.
La base del multiesport són el handbol, el futbol sala, el bàsquet, el hoquei, el mini-tennis, el mini-rugby i el voleibol. Aquest curs s’iniciaran en el acrosport.
També es realitzen activitats amb material divers com pilotes d’escuma, frisbees, cordes,...

Les sessions es faran a l’exterior, a la pista poliesportiva de l’escola, tret dels dies de mal temps, realitzant activitats d’expressió corporal i jocs en un espai interior de l’escola.
Hi haurà 3 grups: dos de 1r a 3r (grup 1 – dill i dix de 16.30 a 18.00 / grup 2 – dim i dij de 16.30 a 18.00) i un de 4rt a 6è (div de 16.30 a 18.00h).

Professor: Joan Vendrell (INEF)
Coordinador ...

CUINA PER A NENSAmpliar imatge

Activitat adreçada als alumnes de 1r a 6è, els dimarts i dimecres al menjador de l’escola.
Un dels principals objectius és despertar en els nens la curiositat pel món culinari i oferir la possibilitat de descobrir les textures, els sabors i els processos dels aliments.
Deixar que accedeixin a la cuina és la millor manera de que s’atreveixin a provar diferents aliments. La cuina és com un laboratori obert a l’experimentació i la investigació. Els nens amb la seva imaginació i creativitat s’arrisquen a barrejar aliments. Els nens s’entusiasmen al cuinar i tendeixen a menjar el que ells mateixos elaboren.
També aprendran mesures bàsiques de seguretat i normes imprescindibles d’higiene a la cuina, fonamentals alhora d’elaborar qualsevol recepta.
Els nens faran un receptari per recopilar ...

Imatge de complement

Activitat adreçada a nens i nenes de P4 fins a 6è amb la finalitat d’apropar la percussió als infants i, a la vegada, animar a la participació d’aquests nens i nenes a fer de timbalers infantils durant les festes populars del poble.

Professora: Axel (excomponent de BRINCADEIRA)
Coordinador AMPA: Sandra Fernández

TEATRE

Activitat adreçada a nens i nenes de 1r a 6è de primària.
L’activitat extraescolar de teatre és un espai adreçat a potenciar la creativitat, on s’adquireixen coneixements d’interpretació alhora que s’utilitza la imaginació. Tot això procurant mantenir unes pautes de comportament teatral bàsiques.

Professora: Sara Garcia
Coordinadora AMPA: Mª Carmen Prado


CountryAmpliar imatge

Activitat físico-lúdica adreçada a tothom, amb l’objectiu de divertir-se aprenent balls mitjançant una coreografia.
Aquesta modalitat de ball, anomenada Line Dance, és una modalitat de dansa on un grup de gent balla alineada i tothom fa els mateixos moviments individualment.
Fomenta el treball en equip i la coordinació de moviments al ritme de la música, així com la memorització dels diferents balls.
Les coreografies es realitzaran amb cançons de country.
Hi haurà un ball nou cada setmana i repàs dels anteriors a cada sessió (a excepció de la primera classe, on aprendrem més balls).

Professora: Meritxell Alameda

DISSENY CREATIU

DISSENY CREATIU
Activitat dirigida a nens i nenes des de P-3 fins a 6è.
És una proposta lúdica de taller que permet expressar i desenvolupar la creativitat. S´utilitza una àmplia gamma de tècniques, com ara la pintura, el collage, el modelat, entre d´altres, amb la finalitat de realitzar una peça amb un sentit decoratiu o utilitari. Tan petits com grans treballaran a partir de diferents materials per desenvolupar una idea creativa.
És una introducció a la possibilitat d ’exercitar el disseny en tots els seus sentits. És fonamental la motivació del grup.

Professora: Esther Gudel
Coordinador/a AMPA:

Imatge de complementAmpliar imatge

Activitat dirigida als alumnes de P3, P4 i P5, dimecres, a l’aula de psicomotricitat de l’escola.

L’activitat, eminentment lúdica, té com a objectiu desenvolupar l’expressió corporal i, paulatinament, introduir activitats i jocs de coordinació, equilibri, lateralitat, orientació espacial, etc…

Professora: T.E.I. Paula Cordero
Coordinadora AMPA:

JUST DANCE Ampliar imatge

Activitat física adreçada als nens i nenes de 1r a 6è.
Aquesta activitat té com a objectiu gaudir del moviment corporal, aprendre a coordinar i sincronitzar els moviments amb la música i les companyes i sobretot, treballar la concentració des de la diversió.
Durant l'any jugarem amb diferents estils de música i danses per a final de curs fer una exposició/espectacle als pares.

Professora: Daniel Méndez
Coordinador/a AMPA: