Saltar a continguts

AMPA SANT CRISTÒFOR

Navegació

Menú principal

Activitats extraescolars

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2016-2017


  Aquí us podeu informar i  inscriure als vostres fills a les activitats extraescolars que oferim. Des de l'AMPA intentem contribuir en l'educació dels nens i a la vegada ajudar-vos a vosaltres. També podeu consultar el funcionament de la comissió d'extraescolars.

Annex: FUNCIONAMENT COMISSIÓ EXTRAESCOLARS  (pdf 219.50KB)
Enllaç:  INSCRIPCIONS 
INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS CURS 2016-2017

Aquí podreu trobar la informació i les tarifes de cadascuna de les activitats que us oferim i tota la informació que necessiteu.

Annex: + INFO EXTRAESCOLARS  (pdf 70.24KB)
HORARIS EXTRAESCOLARS CURS 2016-2017

AQUI TENIU TOTS ELS HORARIS DE CADASCUNA DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS QUE OFEREIX L'AMPA.

Annex: HORARIS EXTRAESCOLARS  (pdf 39.19KB)

Cercador

Ioga

Us oferim una nova activitat per a adults a partir del proper dimecres 1 de març.

L'associació YO BIEN TODO BIEN ens propossa un taller dinàmic on el cos agafa el protagonisme per a descobrir noves eines de comunicació. L'objectiu és eliminar tensions a través de jocs de teatre i del Ioga Dinàmic.

Horari: dimecres de 19.00 a 20.30 h
Lloc: gimnàs de l'escola.

Matrícula: 10€ (socis) i 15€ (no socis)
Quota mensual: 16,50€ (socis) i 22€ (no socis).

ROBÒTICAAmpliar imatge
Robòtica per a nens i joves

Activitat ideada per Lego amb la finalitat d’apropar la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques als alumnes de 1r a 6è.
Aquests tallers pretenen, a més a més, potenciar l’aprenentatge dels nens/es a través de les 4C: connectar, construir, contemplar i continuar.

Professora: ROBÒTICA PENEDÉS
Coordinador AMPA:

ANGLÈS

Activitat adreçada a nens i nenes de P4 fins 6è.
Aprenentatge natural de la llengua anglesa. Classes per nivells fonamentades en la dinàmica de conversa, amb material audiovisual, jocs i tallers adequats a cada edat. Avaluacions trimestrals individualitzades.
Els alumnes nous a partir de 1r faran una prova de nivell, el dia 25 de setembre a les 16.45 h, que determinarà a quin grup aniran.

Professora: M. Carmen Garcia (1r-6è) i Olga Pages (P4 i P5)
Coordinadores AMPA:

escacs

Activitat dirigida a nens/es de 2n a 6è de Primària.
L' activitat pretén ser un espai que generi “ganes de jugar a escacs”, alhora que es van introduint i aprenent moviments de les peces, anècdotes entorn el món dels escacs i els seus jugadors… Per altra banda, es plantejaran les regles bàsiques i els infants podran aprendre aspectes tècnics per jugar partides amb lògica (canvis de peces, mat amb la torre, l’apertura,...).

Professor: Marco Campos (professor de l’escola d’escacs EDAMI)
Coordinador/a AMPA:


Professor: EDAMI
Coordinador/a AMPA:

multiesportAmpliar imatge

Activitat física lúdic-esportiva adreçada a nens i nenes de 1r a 6è, amb l’objectiu de divertir-se amb una àmplia varietat de jocs i esports.
La base del multiesport són el handbol, el futbol sala, el bàsquet, el hoquei, el mini-tennis, el mini-rugby i el voleibol. Aquest curs s’iniciaran en el acrosport.
També es realitzen activitats amb material divers com pilotes d’escuma, frisbees, cordes,...

Les sessions es faran a l’exterior, a la pista poliesportiva de l’escola, tret dels dies de mal temps, realitzant activitats d’expressió corporal i jocs en un espai interior de l’escola.
Hi haurà 3 grups: dos de 1r a 3r (grup 1 – dill i dix de 16.30 a 18.00 / grup 2 – dim i dij de 16.30 a 18.00) i un de 4rt a 6è (div de 16.30 a 18.00h).

Professor: Joan Vendrell (INEF)
Coordinador ...

CUINA PER A NENSAmpliar imatge

Activitat adreçada als alumnes de 1r a 6è, els dimarts i dimecres al menjador de l’escola.
Un dels principals objectius és despertar en els nens la curiositat pel món culinari i oferir la possibilitat de descobrir les textures, els sabors i els processos dels aliments.
Deixar que accedeixin a la cuina és la millor manera de que s’atreveixin a provar diferents aliments. La cuina és com un laboratori obert a l’experimentació i la investigació. Els nens amb la seva imaginació i creativitat s’arrisquen a barrejar aliments. Els nens s’entusiasmen al cuinar i tendeixen a menjar el que ells mateixos elaboren.
També aprendran mesures bàsiques de seguretat i normes imprescindibles d’higiene a la cuina, fonamentals alhora d’elaborar qualsevol recepta.
Els nens faran un receptari per recopilar ...

Imatge de complement

Activitat adreçada a nens i nenes de P4 fins a 6è amb la finalitat d’apropar la percussió als infants i, a la vegada, animar a la participació d’aquests nens i nenes a fer de timbalers infantils durant les festes populars del poble.

Professora: Axel (excomponent de BRINCADEIRA)
Coordinador AMPA: Sandra Fernández

TEATRE

Activitat adreçada a nens i nenes de 1r a 6è de primària.
L’activitat extraescolar de teatre és un espai adreçat a potenciar la creativitat, on s’adquireixen coneixements d’interpretació alhora que s’utilitza la imaginació. Tot això procurant mantenir unes pautes de comportament teatral bàsiques.

Professora: Sara Garcia
Coordinadora AMPA: Mª Carmen Prado


CountryAmpliar imatge

Activitat físico-lúdica adreçada a tothom, amb l’objectiu de divertir-se aprenent balls mitjançant una coreografia.
Aquesta modalitat de ball, anomenada Line Dance, és una modalitat de dansa on un grup de gent balla alineada i tothom fa els mateixos moviments individualment.
Fomenta el treball en equip i la coordinació de moviments al ritme de la música, així com la memorització dels diferents balls.
Les coreografies es realitzaran amb cançons de country.
Hi haurà un ball nou cada setmana i repàs dels anteriors a cada sessió (a excepció de la primera classe, on aprendrem més balls).

Professora: Meritxell Alameda

DISSENY CREATIU

DISSENY CREATIU
Activitat dirigida a nens i nenes des de P-3 fins a 6è.
És una proposta lúdica de taller que permet expressar i desenvolupar la creativitat. S´utilitza una àmplia gamma de tècniques, com ara la pintura, el collage, el modelat, entre d´altres, amb la finalitat de realitzar una peça amb un sentit decoratiu o utilitari. Tan petits com grans treballaran a partir de diferents materials per desenvolupar una idea creativa.
És una introducció a la possibilitat d ’exercitar el disseny en tots els seus sentits. És fonamental la motivació del grup.

Professora: Esther Gudel
Coordinador/a AMPA:

Imatge de complementAmpliar imatge

Activitat dirigida als alumnes de P3, P4 i P5, dimecres, a l’aula de psicomotricitat de l’escola.

L’activitat, eminentment lúdica, té com a objectiu desenvolupar l’expressió corporal i, paulatinament, introduir activitats i jocs de coordinació, equilibri, lateralitat, orientació espacial, etc…

Professora: T.E.I. Paula Cordero
Coordinadora AMPA:

JUST DANCE Ampliar imatge

Activitat física adreçada als nens i nenes de 1r a 6è.
Aquesta activitat té com a objectiu gaudir del moviment corporal, aprendre a coordinar i sincronitzar els moviments amb la música i les companyes i sobretot, treballar la concentració des de la diversió.
Durant l'any jugarem amb diferents estils de música i danses per a final de curs fer una exposició/espectacle als pares.

Professora: Daniel Méndez
Coordinador/a AMPA: